Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) 

...
Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) 
Коментари Харесай

Представят първия мапинг на българската индустрия

Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП)  в партньорство Българската работодателска асоциация Иновативни технологии (БРАИТ) изготви изследване на 14 от водещите промишлености в странатаКартите на 14 промишлености с близо 600 хиляди заети лица демонстрират оборот от 36 милиарда евроВсички карти са свободно налични в електронен формат и за събаряне
Министерство на стопанската система и Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия ще показват първият мапинг на българската промишленост, направен в партньорство с Българската работодателска асоциация Иновативни технологии (БРАИТ).

Събитието ще бъде намерено от министъра на стопанската система Лъчезар Борисов, изпълнителния шеф на ИАНМСП Бойко Таков иЛюбомир Станиславов, изпълнителен шеф на БРАИТ, като в рамките му ще бъде показана подробна информация за плана, който показва бази с данни и подробни карти на 14 авансово определени промишлености в страната.

Картографирането на промишлеността е свободно налично на адрес https://bgindustrymap.com/bg/, а уеб сайтът е създаден особено за задачата на плана и разрешава избор на една, няколко или всички промишлености, които пресъздават на картата на страната всеки производител в съответния бранш.

BG Industry Map разрешава още да се избира сред показване по брой заети лица или оборот, търсене по име на компанията във всички или съответно определен бранш, като дава информация за ЕИК, брой чиновници, доходи и чист резултат на всяка една компания. В секцията за събаряне са налични комфортни за щемпел карти.

Картите обгръщат следните промишлености:
АвтомобилнаITАутсорсингЕнергийнаМашиннаМехатроникаХранително-вкусоваКозметичнаТекстилнаВодна и морскаМебелнаБиотехнологииВъзобновяеми енергийни източнициОбразователна
 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР